4 individuelle medaljer til pararytterne

13-05-2018 16:02

Så blev weekenden til nordisk mesterskab i Kristinasand afsluttet og endda på flotteste måde. Tobias Thorning Jørgensen og Line Kongensgaard hev individuelt guld hjem til Danmark, mens det også blev til to af sølv og en af bronze

I pararytternes første klasse blev det til en opgradering for Line Munk Madsen, der i går red sig til en bronzemedalje. I dagens kür gav hun og hesten Alpe D' Huez alt hvad de kunne, hvilket resulterede i en sølvmedalje i med 71,111% i grad I.

Det er kun 9 uger siden landstræner Astrid Gemal og hold leder Anette Bruun besøgte Tobias Thorning Jørgensen på Kolding sygehus. Efter et fald af hesten havde en pådraget sig 7 brud på kroppen, men Tobias har lige fra den første dag vi besøgte ham på sygehuset sagt at han ville gøre alt for at komme tilbage på hesteryg.

Det lykkedes ham i stor stil og efter at have trænet målrettet hos fysioterapeuten 5 gange om ugen samt trænet derhjemme, kunne han i dag tage sig af den fornemme titel som nordisk mester i grad III. Trods at Tobias kun har siddet i sadlen i 3 uger inden NM i Kristianssand, formåede han og Bruunholms Caribian at ride sejren hjem i kür med hele 78,333% - næsten 8% ned til sølvmedaljen. 

I grad IV blev det en bronzemedalje for Anne Mette Hasselstrøm på Max med 69,950%, mens det i grad V blev til hele to medaljer. 
Efter et overbevisende ridt til 71,683% blev til en guldmedalje for Line Kongensgaard på Alena og en sølvmedalje for Renee Igelski på Beyond Dreams med 68,292%.

Se resultaterne HER

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner