57 fantastisk føl på Elitefølauktion

23-08-2023 19:15

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblods Auktionsudvalgt har udvalgt en kollektion på 57 helt ekstraordinære føl til årets Elitefølauktion

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er en helt enestående flot kollektion spring- og dressurbetonede føl, der er udvalgt til at deltage i Dansk Varmblods Elitefølauktion præsenteret af Dansk Hesteforsikring på Vilhelmsborg lørdag den 2. september i forbindelse med KRAFFT Eliteskue.

Auktionsudvalget har været på en udfordrende opgave ved sommerens følskuer, for kvaliteten blandt føllene er så høj, som aldrig tidligere. Det er udvalgsmedlemmernes indtryk. Og det betyder, at der er udvalgt føl, som er repræsentanter for stærke præstationsstammer i begge discipliner.

Føllene er præsenteret på www.varmblodauktion.dk fra i dag onsdag den 23. august. Her kan man læse en kort beskrivelse af hvert føl, se fotos, video samt info om føllets afstamning og veterinære bemærkninger. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det vil være muligt at byde på føllene online fra torsdag den 31. august kl. 17.00, mens det er Casper Cassøe Krüth som svinger auktionshammeren over de 57 føl lørdag aften den 2. september fra kl. 19.00. 

Lørdag aften er der Avlermiddag inde i opvisningshallen forud for Elitefølauktionen, som begynder kl. 19.00. Vil man deltage i Avlermiddagen, kan man tilmelde sig på varmblod.dk under ”tilmelding”. Prisen er 250,00 kr. pr. kuvert og er inklusiv mad og ekskl. drikkevarer. Billetterne afhentes på dagen i Dansk Varmblods sekretariat på Vilhelmsborg.

Der er gratis adgang under hele arrangementet også til Elitefølauktion og den efterfølgende avlerfest. I videoen nedenfor kan I høre lidt om kvaliteten blandt føllene.

/Dansk Varmblod

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner