6-års klassen i fuld gang

07-08-2009 09:29
Ved VM for unge dressurheste i Verden er 6-års klassen nu i fuld gang og den første danske hest starter omkring klokken elleve
Copyright Ridehesten.com
Wynton og Madeleine Vrees-Witte (Foto: Ridehesten.com).

Det er indtil videre dagens første start klokken otte imorges, Birkhofs Denario med Nicle Casper, der fører klassen med 8,12 point. Denne skimlede bayerske hingst e. Denaro / Fairplay, der tidligere har vundet det sydtyske championat, efterfølges af endnu en hingst, nemlig hollandske Wynton e. Jazz / Matador 98(DV e. May Sherif) redet af Madeleine Vrees-Witte med 7,98 point. Wynton klarede sig sidste år til finalen for 5-års heste og var også sidste år en stærkt frekventeret avlshingst i både Holland og Tyskland. Dog har klassen endnu ikke budt på nogen iøjnespringende stjerner, men heste af svingende kvalitet, hvor en god håndfuld ligger lige i underkanten af en sum på otte. Sidste års 5-årige verdensmester, Desperado, ligger med 7,94 pt. nr. 3. De fire danske starter ligger inden for halvanden time fra klokken elleve til klokken halv et.

I næste nummer af magasinet Ridehesten finder man en udførlig reportage fra stævnet, som vi også rapporterer løbende fra her på siden.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen