Aæn et mulehår fra GP-sejr

18-05-2014 18:47

Med under ét procentpoint til førstepladsen, opnåede Anne Sofie Aæn en andenplads i dagens U25 Grand Prix i Treffen, hvor det desuden blev til tre øvrige danske placeringer

Copyright Ridehesten.com
Anne Sofie Aaen og Schambuca Sølyst - her ved DV's Eliteskue 2013.

Først på dagen ved det internationale dressurstævne i østrigske Treffen blev det til en 11. plads til Fie Christina Skarsø på For My Life e. Fürst Heinrich/Don Schufro i den trestjernede Intermediaire I Kür med en score på 67,250%.

Under ét procentpoint skilte danske Anne Sofie Aaen fra førstepladsen i U25 Grand Prix, da hun på Schambuca Sølyst e. Schwadroneur/Alibi (opdr. Poul Erik Pedersen) red sig til en score på 67,698% og en flot andenplads.

Der kan ikke være tvivl om, at hollandske Edward Gal har haft en god weekend med flere sejre i Treffen, og på Glock’s Undercover e. Ferro/Donnerhall sikrede han sig også sejren i dagens sidste klasse, den firestjernede Grand Prix Kür, med en overlegen score på 84,876%. På femtepladsen i klassen kom danske Lisbeth Seierskilde på Jonstrupgårdens Raneur e. Ragazzo/Schwadroneur (opdr. Gert Pedersen) med 73,625%, mens Fie Christine Skarsø kom ind på niendepladsen på One Night Stand e. Olivi med en score på 69,475%.

Se flere resultater HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner