Åben dressurbane-træning

19-04-2013 07:10

Rideklubben Falken laver et nyt tiltag, hvor ryttere får mulighed for at træne på fremmed bane og i stævneatmosfære

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

Søndag den 21. april har ryttere mulighed for, at komme og træne deres hest i fremmed konkurrence-miljø med hvidt hegn, flag, musik og speakning over højtalere.

Ideen er kommet, fordi man hos Rideklubben Falken synes, der er mangler et tilbud til de mange som første gang skal starte dressurkonkurrence – det kan være både rytter og hest – eller for dem som lider af ”stævne-skræk”.

Der vil være fri mulighed for at prøve at ride på en fremmed bane uden absolut også at følge et program. Man vil således frit kunne ride lige så mange volter man har brug for, for at få hesten/ponyen trygt og fornuftigt rundt på banen og dermed få en god oplevelse med hjem samt positiv uddannelse af ekvipagen som helhed.

Man får tildelt 10 minutter på banen, hvor det hvide hegn er sat op og flagene er hejst. Der vil ligeledes være gang i højtalerne, således at der skabes rigtig stævneatmosfære. Det er så helt op til rytterne selv at bestemme, hvordan man vil bruge sin tid på banen. Man kan f.eks. medbringe sin træner som kan give gode råd undervejs.

Læs mere om arrangementet, tilmelding, pris mv. her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner