Åbningsreception hos Equinito

21-04-2024 11:57

Trine Askjær-Jørgensen

Søndag den 28. april inviterer den nyopstartede dyrlægepraksis, Equinito, der hører hjemme på Korshøjgaard i Randbøl, indenfor til åbningsreception

Copyright Ridehesten.com
Lennart Lindberg og Cecilie Ventzel Jensen, som står bag Equinito. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lennart Lindberg og Cecilie Ventzel Jensen har sammen etableret firmaet Equinito, og de har indgået samarbejde med Randbøl Dressage Academy, som betyder at de holder til på det, vi alle kender som det gamle Blue Hors, på Korshøjgaard, Tørskindvej 70, 7183 Randbøl.

Nu byder den nyopstartede dyrlægepraksis, som netop kombinerer almindelig dyrlægepraksis med reproduktion, træning af unghesten samt opstaldning af føl og plage i løsdrift, indenfor til åbningsreception søndag den 28. april 2024 fra kl. 14.00 til 17.00.

– Vi glæder os til at se bekendte, avlere, ryttere og andet hestefolk til en uformel eftermiddag, hvor vi vil være klar til en god snak om, hvad vi laver hos Equinito, skriver de på deres Facebook-begivenhed.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der vil være sodavand, øl, kaffe på kanden og kage, og på dagen kan man deltage i en konkurrence om at vinde en brunstpakke og 10 dages gratis opstaldning til en værdi af 3050 kr. ekskl. moms.

Se mere om begivenheden og praktiske informationer.

Den nyopstartede virksomhed er også klar med en ny flot hjemmeside, som de har fået lavet af Go2net, der er en del af Mediehuset Wiegaarden.

Læs mere om Equinito på deres hjemmeside: equinito.dk

Copyright Ridehesten.com
Hos Equinito kombineres dyrlægepraksis med fokus på reproduktion, træning af unghesten og opstaldning af føl og plage. Foto: Privat
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner