Absolute Horses glæder sig til at byde publikum velkommen

04-08-2021 16:53

I dag starter det fem dage lange stævne hos Absolute Horses, hvor der blandt andet skal afholdes DM for senior og Agria DRF Mesterskaberne for junior, ungrytter og U25. Publikum er særdeles velkomne til at møde op og heppe på de bedste danske ryttere, når der skal rides om medaljer i de forskellige aldersgrupper

Har man coronapasset i orden, så er der rig mulighed for at man de kommende dage kan opleve de bedste danske ryttere, når der skal rides om medaljer ved DM for senior og Agria DRF Mesterskaberne for junior, ungrytter og U25. 

Foruden mesterskaberne afvikles der ligeledes en række andre klasser fra LA til S, samt youngster for de unge heste, og der er derfor rig mulighed for at deltage med andre heste, end dem, der skal gå DM. 

Onsdag og torsdag er der gratis entré, mens man fredag, lørdag og søndag kan komme ind på pladsen for 80kr. Man kan også købe et armbånd, der gælder for alle dage (pris: 200,-). 

– Vi glæder os utroligt meget til endelig at mærke stemningen, med publikum tilbage på tilskuerrækkerne, fortæller eventkoordinator Thea Glitrup, som understreger, at man selvfølgelig skal overholde almindelig god corona-skik og medbringe coronapas.

Se alle start - og resultatlister HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen