Absolute Horses udvider kollektionen

03-04-2013 07:17

Signe Wiese

Avl

Absolute Horses i Sommersted har indgået et samarbejde med Groupe France Elevage i Frankrig, og kan nu tilbyde frostsæd efter de to tophingste Kannan og Air Jordan Z

Kannan født i 1992 e. Voltair/Nimmerdor/Le Mexico er kåret i SF, Svensk Varmblod, KWPN og Belgisk Varmblod. Hingsten har selv haft en imponerende karriere som konkurrencehest. I 1998 blev han belgisk mester som 7-årige, i 2003 og 2004 var Kannan en fast del af det franske landshold og vandt Samsung Super League i både 2003 og 2004. I 2005 blev hingsten fransk mester.

Også som avlshingst har Kannan sat sit aftryk på springsport som far til succesfulde afkom som A Pikachu de Muze som vandt 6-års finalen ved UVM på Zangersheide 2006, ikke mindst OL guldmedajlevinder Nino des Buissonnets, der vandt OL i London med Steve Guerdat.

Air Jordan Z født i 1996 e. Argentinus/Matador/Weinstern har ligeledes skabt imponerende resultater både på springbanerne og i avlen. Med tyske Daniel Deusser er hingsten bl.a. blevet nr. 2 ved World Cup-finalen i Las Vegas 2007. 

Air Jordan Z har leveret adskillige afkom, der ligeledes har præsteret i konkurrence, bl.a. Armani van Overis Z (Jerome Guery), Aristo Z (Maikel van der Vleuten), Airway Mury Marais Z (Patrick McEntee), Air Nike Z (Patrick Lemmen) og Atlantis PP Z (Tess Carmichæl).

Se mere hos Absolute Horses

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen