Agria i nyt samarbejde med FEI

23-01-2024 14:05

Agria Dyreforsikring er nu officiel forsikringspartner for Det Internationale Rideforbund, FEI. En aftale mellem FEI og Agria Dyreforsikring er netop underskrevet

Copyright Ridehesten.com
FEI's generalsekretær, Sabrina Ibañaz, og Agria Dyreforsikrings administrerende direktør, Agnes Fabricius. Foto: Agria
Nyheden fortsætter efter annoncen

FEI og Agria Dyreforsikring har netop indgået en samarbejdsaftale på fire år, fra 2024 og frem til 2028, som gør Agria Dyreforsikring til forbundets officielle forsikringspartner.

Aftalen blev underskrevet af FEI’s generalsekretær, Sabrina Ibañez, og Agria Dyreforsikrings administrerende direktør, Agnes Fabricius.

Aftalen skal være med til at sikre, at hestesundheden og hestevelfærden forbedres på et fælleseuropæisk plan, fortæller administrerende direktør i Agria Dyreforsikring, Agnes Fabricius:

– Vi er begejstrede for muligheden for at udforske nye markeder og arbejde for hestevelfærd og forbedret hestesundhed på fælleseuropæisk plan. For med samarbejdet med Det Internationale Rideforbund har Agria mulighed for at nå ud til flere interessenter inden for ridesporten end nogensinde før.

Samarbejdet er skabt på baggrund af Agria og FEI’s digitale kampagne ”What makes a champion?”, som blev lanceret i 2022. Forskellige fremtrædende ridesportsaktører fra forskellige discipliner og lande blev interviewet om vigtigheden af den mentale indstilling, holdånd og passion for at realisere en drøm inden for ridesport under hashtagget #ChampionsAsOne. Her blev blandt andet dressurrytter Daniel Bachmann Andersen og den svenske dressurrytter Therese Nilshagen interviewet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Prioriteringen af hestevelfærd er noget, som FEI’s kommercielle direktør, Ralph Strauss, ligeledes fremhæver ved samarbejdet:

– Partnerskabet handler ikke kun om at forbinde FEI´s interessenter med Agrias egne erfarne forsikringseksperter. Det handler også om at formidle risikoen for skader og mulighederne for sygdomsforebyggelse, da det er et afgørende aspekt for at opretholde hestevelfærd på verdensplan. Agria bidrager med stor viden og ekspertise inden for hestesundhed og veterinærmedicin, også fra virksomhedens langvarige samarbejde med hesteorganisationer, forskere og opdrættere.

 

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen