Alenemor: Jeg vidste, at det var det jeg ville (video)

08-10-2020 11:01

Annika Knudsen Lorentsen

Ridehesten har besøgt Sophie Wilson, som er i beriderlære hos Frederiksværk Rideklub, og hun gav os et indblik i hendes travle hverdag, hvor hendes vilje og positivitet får hverdagen som alenemor med et krævende erhverv til at gå op - og der er ingen tvivl om, at Sophie har besluttet sig for at blive berider

Copyright Ridehesten.com
Sophie Wilson er i beriderlære hos Frederiksværk Rideklub, og bestod i sommers de første 2 år med et utrolig flot gennemsnit. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sophie Wilson er 27 år og i fuld gang med at uddanne sig til berider under Karin Nissen hos Frederiksværk Rideklub. Hverdagen på ridecenteret er travl, og som beriderelev er der nok at se til, hvis man vil nå i mål med den krævende uddannelse og de eksaminer der er undervejs. 

Det er en frisk, imødekommende og utrolig positiv kvinde, som man møder når man besøger Sophie på ridecenteret, som også er hendes hjem. Her bor hun ikke bare selv, men også med sin datter Selma. Og selvom Sophie er positiv og frisk, så lægger hun ikke skjul på, at livet som mor og beriderelev, på samme tid, er virkelig krævende. Og det er ikke blevet mindre krævende efter, at Sophie blev skilt i februar, og nu bor alene med sin datter.

– Vi blev skilt i februar, og det har selvfølgelig også gjort, at det kræver endnu mere af mig. Førhen vidste jeg jo, at Martin kunne hente Selma fra institution, hvis jeg lige tog en ekstra time i stalden, men nu er jeg nødt til at få det til at gå op selv, fortæller Sophie blandt andet til Ridehesten. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det bedste ved at være i beriderlære
I videoen nederst fortæller Sophie lidt om, hvad hun synes er noget af det bedste ved at være i lære som beriderelev, og som I kan se sidst i videoen, så er der altid plads til datteren Selma i Sophies hverdag - også selvom hun er på arbejde eller i fuld gang med noget andet. 

I oktobernummeret af magasinet Ridehesten, som fornyligt er udkommet, kan man læse et spændende portræt af den aktive alenemor. Her kommer man tæt på Sophie, og får del i hendes tanker i forhold til det liv hun lever, og hvad det kræver af en hvis man vil være berider - hvad enten man er mor eller ej.

Har du ikke allerede modtaget magasinet i din postkasse, kan du bestille et eksemplar her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen