Amalie Fredbøg om vinderridt i Vejle: Jeg er meget tilfreds

06-03-2022 06:08

Annika Knudsen Lorentsen

Både fredag og lørdag lykkedes det Amalie Julianne Danvad Fredbøg at ride sig til førstepladsen i PRT Horseworld Cup for kategori 2-ponyer hos Vejle Rideklub, og hun fortæller, at hun er klar til at ride kür lidt senere i dag

Copyright Ridehesten.com
Amalie Julianne Danvad Fredbøg med Spirit-Kick. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sadlen på 2'er ponyen Spirit-Kick e. Clausholm Donatello/ Attention (opdr. Anita Andersen) vandt Amalie Julianne Danvad Fredbøg PRT Horseworld Cup både fredag og lørdag ved landsstævnet i Vejle Rideklub. 

Hun fører dermed også i den samlede stilling i cuppen inden hun skal ride kür lidt senere i dag. Amalie fortæller, at hun er klar til at gøre sit bedste. 

– Jeg er så glad for at måtte få lov til at deltage i dette fantastiske arrangement Horseworld Cup Vejle. Min pony Spirit Kick er en rigtig guttermand,  han er trofast og ved præcis hvornår det gælder når vi rider ind på stævnebanen, forklarer Amalie og fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han gør sit bedste hver gang og er min bedste ven og makker. I dag skal vi ride kür og mine forventninger dertil er, at vi får en god tur igennem hele programmet. Vi har trænet benhårdt de sidste mange mange måneder og min underviser Pernille Ørum er bare fantastisk og det er osse hendes fortjeneste at vi er nået så langt. Jeg vil gerne sige et stort tak til hende og til mine forældre som altid bakker op og hjælper med alt det praktiske. Uden dem havde det ikke været muligt at udøve denne pragtfulde sport.

Resultater fra stævnet. 

[F1]

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen