Amatørrytter vinder tre klasser på ”hjemmebane”

14-02-2017 11:07

Sophie Hedegaard

I den forgangne weekend var der C-stævne i dressur hos SØR. Ridehusbundene er leveret af ridebane.dk, og dette var med til at give ”hjemmebanefordel” til Helle Pedersen, der vandt hele tre klasser henover weekenden

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Helle Pedersen har i de sidste syv år været kærester med stifteren af ridebane.dk, Lars Kragh Iversen. De har gjort det til deres levebrød at levere bundsolide kvalitetsridebaner landet over. I januar leverede de en fiberbund til Sønderborg Rideklubs opvarmningshal, ligesom de får fem år siden leverede til deres store ridehal.

I weekenden var arbejdstøjet byttet ud med stævnetøjet, og Helle Pedersen og hendes 13-årige hingst Central Park V e. Charmonix V/vCome Back II (opdr. John Byrialsen) havde taget turen til Sønderborg Rideklubs C-stævne i dressur. Her vandt hun lørdag aften MB0 med 71,026%, foran Pernille Ørum og Gørklintgårds Jericho e. Jazz/ Sunny-Boy (opdr. Jørgen Ravn) med 70,385%. Aftenens sidste klasse var en MB2, og også her kunne Helle stille sig øverst på skamlen med en sejr på 71,711%, foran Silje Bakken og Bøgegårdens Santiago e. Soliman de Hus/ Wesley, der red til 70,658%. Ved søndagens start blev hattricket fuldendt for Helle og Central Park V med en overbevisende sejr i MB0 til 73,590% foran Christine Marie Senger og Taarupgaards Salvador e. Solos Landtinus/ May Sherif (opdr. Chresten H. Espensen) med 70,531%.

– Han er en rigtig sød hingst, og selvom jeg kun har haft ham i en måneds tid, så bliver han bare bedre og bedre for hver uge. Jeg havde nok ikke helt regnet med, at weekenden ville gå så godt, som den gjorde. Der var rigtig mange gode heste med til stævnet, så det var stort at kunne sejre foran dem, udtaler Helle Pedersen om sin weekend.
 
Helle Pedersen har tidligere været opereret i ryggen to gange, og op til den sidste operation var hun sengeliggende i syv måneder. – Jeg glæder mig altid til den næste ridetur, og når jeg rider stævne, spekulerer jeg ikke over, om jeg skal ud at vinde. Jeg har tidligere mistet begge mine rideheste, og med mine to rygoperationer er jeg bare glad for at kunne ride igen!

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ros til rideklubben
Stifteren af ridebane.dk, Lars Kragh Iversen, var også med ude at se sin partner sejre i weekenden, men han var der også for at inspicere banerne. – Ja, han var med ude for at holde øje med, om de nu også vedligeholder banerne, som de bør, griner Helle Pedersen. 

Helle Pedersen roser stævnet og rideklubben for deres gode faciliteter med masser af plads til både heste, ryttere og alt deres medbragte udstyr. – Alt er lækkert, og det er rigtig fedt med den indendørs passage fra opvarmningen og ind til opvisningshallen. Også Rideklubbens daglige leder og berider Michael Grønne Christensen bliver rost for at være god til at vedligeholde og passe på banerne. Fiberbundene, som ligger i hallerne hos Sønderborg Rideklub, er valgt på baggrund af grundige tests udført i England for at kunne finde den bedste sammensætning, der gør banen til det optimale underlag for både spring- og dressurheste.    

Ridebane.dk leverer ikke kun ridebaner, men udbyder også andre produkter, så som hegn, baneplanere og tilbehør til ridebanerne. Du kan læse meget mere på www.ridebane.dk. 

Sønderborg Rideklub holder igen stævne den 13. april, hvor der afholdes B-stævne i springning.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing