Dygtige ekvipager rider Stutteri Ask Trophy i Sønderborg

23-03-2022 12:13

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden er der landsstævne hos Sønderborg Sportsrideklub, hvor der blandt andet afholdes Stutteri Ask Trophy for de unge springryttere

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou med Seana 2. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag starter weekendens landsstævne hos Sønderborg Sportsrideklub, som er værter for det andet og sidste kvalifikationsstævne i Stutteri Ask Trophy. Her mødes de unge ryttere, og det er her det afgøres hvilke ryttere der skal ride i finalen hos Stutteri Ask i uge 15. 

Den nye ungdomsturnering i springning, Stutteri Ask Trophy, er en platform, hvor landstrænerteamet får mulighed for at iagttage de unge ryttere inden udvælgelsen af de ryttere, der skal udgøre bruttotrupperne i de forskellige aldersgrupper til sommerens Nations Cups og mesterskabet.

Copyright Ridehesten.com
Lærke Isabel Godsk med Cabrio. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stutteri Ask Trophy afholdes både for pony-, junior-, og U21/U25-ryttere, og kvalifikationen rides over alle tre dage i forbindelse med stævnet i Sønderborg. 

På startlisten er der flere spændende ekvipager, herunder sidste års vinder af U21 DM både indendørs og udendørs Maria Barnewitz Schou og dette års vinder for U21 Lærke Isabel Godsk. 

Startlister for stævnet. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen