Andenplads til Bachmann Andersen og Caracciola

03-10-2021 08:13

Den danske dressurrytter Daniel Bachmann Andersen rider i denne weekend kvalifikation i den tyske lilleturs-turnering Nürnberger Burgpokal på den charmerende holstenerhingst Caracciola MT ved Schenefeld Dressurfestival

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen, der netop er sprunget fra verdensranglistens nr. 201 til nr. 35 i denne måned med DV-hesten Marshall-Bell. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Daniel Bachmann Andersen, der sidste år slog sig ned som selvstændig, har stalden fuld af gode heste. En af dem, der endnu ikke går Grand Prix, er Elizabeth Max-Theurers holstenerhingst, den tiltalende skimmel Caracciola MT e. Chin Champ/ Calido I.

Netop med denne hingst er Daniel i weekenden i Tyskland for at ride kvalifikation i den tyske turnering Nürnberger Burgpokal, der rides i lilletur. Ved hver kvalifikation går vinderen videre til finalen sidst på året.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går lørdag besatte Daniel og Caracciola andenpladsen i den indledende St. Georg Special og var tæt på sejren, havde det ikke været for den ene dommer, der dømte ekvipagen ned. De sluttede med 73,780% – blot 0,293% fra vinderen, tyske Ingrid Klimke med vallakken Firlefranz e. Franziskus/ Rapallo.

I dag afgøres kvalifikationen igen i  St. Georg Special, hvor gårsdagens har trukket første starttid i klassen, mens Daniel Bachmann Andersen starter andensidst med starttid kl. 13:37:30.

Stævnets start- og resultatlister.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald