Andreas Schou var særligt imponeret af tre heste i dag

11-03-2022 16:36

Annika Knudsen Lorentsen

De første 10 heste ud af de 20 kvalificerede har i dag været i arenaen under testrytter Andreas Schou, og de heste, der opnåede de bedste karakterer i dag var Taarupgaards Highfly, Academy Boy T og Volstrups Cashco, og dermed er det de to sidstnævnte der er i front inden i morgen

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Taarupgaards Highfly. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag satte Andreas Schou sig i sadlen på 10 ud af de 20 5-års heste han skal ride som testrytter ved Unghestechampionatet i springning, og her forsøgte han at guide hver enkelte hest på bedste vis, for dermed at kunne give en fair bedømmelse med karakterer for kapacitet og ridelighed. Andreas viste igen, at han er et godt valg som testrytter, da han både formår at tilpasse sin ridning til den enkelte hest og samtidig forklare grundigt for publikum, hvorfor han gør de forskellige ting og hvordan hestene reagerer for hans hjælp. 

– De er seje de heste, der har været gode nok til, at de kan gå her, udtalte Andreas Schou da han i dag var i gang med at afprøve 10 af de 20 bedste heste, der har deltaget ved Unghestechampionatet i Herning. 

Der var særligt tre af de heste, som skulle afprøves i dag, som Andreas rigtig godt kunne lide, og de opnåede alle 330 point, som er fordelt på kapacitets- og ridelighedskarakter. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou gjorde et godt arbejde som testrytter. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Den ene var den skimlede hoppe Taarupgaards Highfly e. Humberto Ask/ Calypso II (opdr. Fam. Espensen v/Lene Christiansen), som de forrige dage er blevet fremvist af Espen Christian Espensen

– Det føles nemt, og den giver en følelse, hvor man ikke tænker over, at springene bliver større. Den lytter til alt det jeg beder den op, og selvom rideligheden godt kan være lidt bedre, da den trækker lidt meget på, så tror jeg, at det er en hest, hvor der er virkelig store klasser gemt i. Det virker til, at det er en hest der er i gode hænder, for den er positiv og vil rigtig gerne, fortalte Andreas om Taarupgaards Highfly. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den anden var Academy Boy T e. Bøgegårdens Apollo/ Linaro (opdr. Annette Juhl Taldorf), som er blevet redet af Laila Pedersen

– Den her hest er blevet virkelig flot fremvist de sidste to dage. Den har været uimponeret, og den har givet et indtryk af, at den har et bedre spring gemt i sig. Jeg synes, at det er en rigtig spændende hest, som jeg tror kan udvikle sig rigtig godt med den rette uddannelse. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Volstrups Cashco. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Den sidste af de heste der i dag opnåede 330 point var Volstrups Cascho e. Volstrups Cash/ Corlando (opdr. Pia Holländer og Henning Jensen), som er blevet fremvist af sin ejer Julie Voldgaard Hansen de forrige dage. Andreas havde følgende at sige om ham:

– Den her hest har måske ikke gjort det helt store væsen af sig de to forrige dage, men det er en rigtig dejlig hest. Han har ikke gjort ret meget forkert i dag, og han er virkelig rat at ride rundt på. 

Efter dagens ridt af testrytter, er det Volstrups Cashco og Academy Boy T, der har lagt sig i front med samlet 805 point. Intet er dog afgjort, da vi i morgen skal se de 10 bedste heste fra de forrige dage, hvorefter vinderen af årets Unghestechampionat i springning kan kåres. 

Start- og resultatlister fra Dansk Varmblods Hingstekåring 2022. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen