Martina Kastrup Loft nr. 4 ved NM

10-08-2014 15:03

Med hesten Picolien kæmpede Martina Kastrup Loft sig til en fornem fjerdeplads efter den afgørende springning ved NM i military for seniorer i Kerava, Finland 

Copyright Ridehesten.com
Martina Kastrup Loft på Picolien - her ved Copenhagen Eventing 2014.

Tia Lundemose Andersen opnåede en flot sjetteplads med hesten Chelsea. Vinder af NM i military for seniorer blev finske Tuija Rosenqvist på Nabucco 89.

Resultater efter springningen
Med fire fejl i springningen og et samlet resultat på 89,5 strafpoint blev Martina Kastrup Loft på Picolien bedste danske seniorrytter og opnåede en fornem fjerdeplads ved NM i military i Kerava, Finland. Det lykkedes hermed Martina at forbedre sin ottendeplads efter lørdagens terrænridt. Første uplaceret på en sjetteplads kom Tia Lundemose Andersen, der med fire fejl i springningen endte med 123,7 strafpoint. Også Tia forbedrede sin placering fra lørdagens ridt, hvor hun blev nr. otte.

Det blev den finske rytter Tuija Rosenqvist med hesten Nabucco 89, der trods otte fejl i den afsluttende springning kunne træde øverst på sejrsskamlen med kun 69,6 strafpoint og nu kan kalde sig nordisk mester i military.

Anne Dorthe Møller på Mr. Chaplin og Tia Lundemose Andersen på Vienna Imperial udgik desværre efter lørdagens terrænridt og deltog ikke i søndagens springning.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Se flere resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen