Anerkendt beslagsmed besøger Odense

29-01-2014 14:06

Britt Carlsen

DS Håndværk & Industri får besøg af den anerkendte amerikanske beslagsmed og foredragsholder Esco Buff den 22. februar 2014, hvor han holder kursus for de danske beslagsmede om bl.a. behandling af heste med forfangenhed

Kurset er opdelt i to dele. Første del ”How to Succesfully Save a Laminitic / Foundered Horse” handler om den hyppigt forekommende hovsygdom forfangenhed, og anden del ”The Whole Horse Approach to Lameness Problem Solving” tager udgangspunkt i behandling i et mere holistisk perspektiv, hvor beslagsmeden betragter hesten som et ”hele” og derfor ikke kun behandler symptomer. Her vil Esco Buff tale om de erfaringer, han har gjort sig på områderne over en periode på 40 år.

Esco Buff er uddannet beslagsmed i 1974 og ejer Esco Buff’s Professional Farrier Service (Esco Buff’s professionelle beslagsmedje) i den vestlige del af staten New York. Og han er bestemt ikke en hr. hvem-som-helst inden for sit fag. Ud over at have været i faget i 40 år har Esco Buff blandt andet sideløbende taget en bachelor i psykologi og en ph.d. i business administration.

Smedekonsulent i DS Håndværk & Industri Steffen Mose er meget begejstret over, at Esco Buff har sagt ja til at komme til Danmark for at holde kursus for beslagsmedene.

”Det er en stor personlighed, der kommer til Odense, og der er ingen tvivl om, at det er en mand, der ved, hvad han taler om. Vi forventer et rigtigt godt kursus med masser af viden og inspiration, og hvor vores medlemmer og deres ansatte vil lære mange nye ting om de to emner, Esco Buff tager fat i. Og så er det jo altid godt at få nye input,” fortæller Steffen Mose.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen