Anna og Agnete nr. 5 og 8 i Grand Prixen

25-03-2016 15:54

Også Danmarks anden rytter i World Cup-dressurfinalen i Göteborg tilbagelagde et solidt Grand Prix-program i dag, hvor det blev til hollandsk sejr. Anna Kasprzak blev 5'er og Agnete Kirk Thinggaard 8'er

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Donnperignon.

Hun ligger nr. 20 på verdensranglisten, Anna Kasprzak fra Danmark. Med sin nu 17-årige Donnerhall-søn Donnperignon scorede hun i den indledende Grand Prix ved World Cup-finalen i dressur 74,729%. Det var et program med mange flotte højdepunkter og ind imellem småting, der trak resultatet nedad. Ingen tvivl om, at Anna Kasprzak kan blande sig i kürfinalens top tre på søndag.

- Jeg er så taknemmelig for, at Pepe med sine 17 år kan gå ind og lave sådan en præstation som i dag, og jeg føler, at han bliver ved med at udvikle sig. Han føltes så dejlig frisk og blød derinde på banen i dag. Det var en kæmpe fornøjelse at være pilot, fortæller Anna Kasprzak fra Göteborg og fortsætter:

- De fejl, der kommer, er helt klart mine i dag. Jeg glæder mig super meget til küren!

Hollandske Hans Peter Minderhoud formåede at henvise svenske Tinne Vilhelmson-Silfvén til andenpladsen. Med den 15-årige Florestan-søn sikrede han sig sejren i Grand Prixen med 76,871%, og med 17-årige Watermill Scandic red Patrik Kittel sig ind på tredjepladsen med 76,400%. Det betyder, at Minderhoud, Vilhelmson-Silfvén og Kittel ligger i toppen med mindre en en halv procent fra 1. til 3.

I dag var den internationale dressurdommer fra Danmark, Susanne Baarup, som dommer ved C "president of ground jury".

Se klassens resultat HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen