Annabelle og Sophia i top i kür

17-06-2023 19:43

Trine Askjær-Jørgensen

Juniorrytterne Annabelle Rehn og Sophia Obel fik med deres respektive heste Dannebrog til tops i Hagen i dag, men det var ikke de eneste danske placeringer, det blev til

Copyright Ridehesten.com
Annabelle Rehn med Vestervangs Garson og træner Kenneth Damgaard. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

For junior- og ungrytterne har den i dag stået på kürfinaler ved "Future Champions"-dressurstævnet i tyske Hagen, og her lagde juniorrytter Annabelle Rehn, der trænes af seniorlandsholdrytteren Kenneth Damgaard, hårdt ud først på dagen. Med Vestervangs Garson e. De Noir/ Ragazzon (opdr. Martin Klavsen) red hun til 76,534% og vandt sin kürfinale.

Det var anden gang, at Annabelle var øverst på podiet i Hagen denne weekend, idet hun også i går vandt sin juniorklasse. I alt har hun været på podiet tre gange i løbet af de tre dages stævne, for allerede på førstedagen red hun sig til en andenplads. Superflot med tre placeringer på tre dage, og så endda to af dem sejre foran de stærke tyske ryttere.

I samme klasse blev Victoria Toft Waksvik og Dancing Boy e. Dancier/ Blue Hors Romanov (opdr. Ulrik og Lena Kristensen) nummer fire med 73,742%, mens Theresa Rosenkilde og Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors Aps) blev nummer fem med 72,375%.

Klassens resultat.

Her er det video af Annabelle og Garson på æresrunde:

Endnu en dansk juniorrytter rundede weekendens stævne af med en sejr. Sophia Boje Obel Jørgensen er svær at komme udenom, når vi snakker dansk ungdomsdressur. Med hendes tidligere stjerne Brilliant har hun vundet DM i 2021 og 2022 samt EM i 2022. Efter tabet af ham er det nu 9-årige Askari Pilekær e. Apache/ Florestan I (opdr. Anne Mette Rossen og Lars Langendorff), hun er særdeles succesfuld med på stævnebanerne. Senest red de to sig til sejr i Agria DRF-mesterskabet for juniorer, og her ved stævnet i Hagen har de netop nu rundet weekenden af med en solid sejr i kür med 75,825%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Johanne Kofod Jensen og Frida Gold e. Fidertanz/ De Niro blev i samme klasse nummer tre med 71,300%.

Klassens resultat.

Ungrytter Kristian Würtz Green red sig med Bovbjergs Zhivago e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Hanne Damgaard og Leif Bovbjerg Jensen) til en flot tredjeplads med 76,709% i deres kürfinale.

Klassens resultat.

Ponyrytterne har i dag redet deres individuelle programmer, og her blev det også til lidt placeringer. Ingeborg Elizabeth Schou med FS Calimero e. FS Dior de Luxe/ FS Challenger red sig til en fjerdeplads med 72,117%, Sofia Rosenkilde med DSP Cosmo Royale e. Cosmopolitan Nrw/ Casino Royale K WE (opdr. Danica Duen) til en femteplads med 72,162%, Anna Munkebo med Lyngdal's Mira Puella e. Daugaarden's Bombay/ CJ Chargon (opdr. Camilla Lyngdal og Nicolaj Knudsen) til en sjetteplads med 71,216% og Rikke Maria Schoubye Johansen med Lykkesholms Cyperb e.  Lukas 163/ Maior Domus (opdr. Janni Storgaard Madsen) til en ottendeplads med 70,360%.

I morgen rides de sidste kürfinaler for pony- og ungryttere.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Kristian Würtz Green og Bovbjergs Zhivago. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen