Arbejd som rytter i USA

16-12-2022 06:59

Annika Knudsen Lorentsen

Hos danske Charlotte og Brian Bech-Hansen, som driver Tallin Farm i USA, er der nu mulighed for at blive ansat som rytter og dermed blive en del af den amerikanske hesteverden

Copyright Ridehesten.com
Vong's Brunello DWB TF. Foto: Ridehesten.com/Tine Lufter
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kunne du godt tænke dig at arbejde med heste i USA, så er muligheden der netop nu for at blive ansat hos danske Charlotte og Brian Bech-Hansen, som driver Tallin Farm i Califon, New Jersey, USA. 

Jobbet er som rytter, hvor man både vil skulle ride unge heste såvel som mere rutinerede heste. Der vil være mulighed for at deltage i stævner, blandt andet i Wellington i løbet af stævnesæsonen i USA's hestemekka i Florida fra januar til april hvert år.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte og Brian Bech-Hansen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Rytteren vi søger vil blive en del af en lille ejerdrevet og leder gård, som også er vores elskede hjem. Vi driver stedet med stor passion og dedikation, og vi forventer det samme af vores ansatte. Til gengæld har vores betroede medarbejdere en tendens til at blive en del af vores udvidede familie, fortæller Charlotte og Brian om jobbet. 

Tallin Farm har flere gange haft danske ryttere ansat, og så er de kendt i Danmark for at importere flere Dansk Varmblodsheste til det amerikanske, herunder de kårede hingste Vong's Brunello DWB TF og Las Vegas H DWB TF.

Læs mere om jobbet her.

Copyright Ridehesten.com
Hingsten Carmargue fra Tallin Farm. Foto: Privat
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen