Årets Badminton-stævne er aflyst

08-03-2021 20:09

Sidste år blev det store internationale militarystævne Badminton Horse Trials i England aflyst og selv om at arrangørerne havde håbet på at kunne afholde stævnet i år uden tilskuere, så er coronasituationen stadig alt for usikker og stævnet aflyses derfor for andet år i træk

Copyright Ridehesten.com
Foto: FEI/Libby Law Photography

Oprindeligt var planen at det store Badminton Horse Trials skulle have været afholdt den 5. - 9. maj i år uden publikum, men for andet år i træk må arrangørerne bag military-stævnet aflyse. I en pressemeddelelse skriver arrangørerne at på trods af positive nyheder fra den britiske regering, så er situationen stadig for usikker og uforudsigelig og det åres stævne vil derved også blive aflyst grundet COVID-19.

– Meddelelsen fra oktober sidste år om at holde stævnet bag lukkede døre var med den optimisme, at det ville være muligt, så beslutningen om, at vi ikke er i stand til fortsat at planlægge at stævnet i begyndelsen af maj, er ikke taget uden væsentlige tanke og overvejelse, siger Badminton-direktør Jane Tuckwell. Jeg er ked af, at 2021-stævnet ikke er muligt på trods af vores bedste indsats, men jeg er så taknemmelig for alle dem, der har tilbudt støtte og opmuntring i løbet af de sidste par måneder.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen