Auktionsfokus: Flash

01-03-2018 12:42

Blandt de 30 unge heste, der kommer under hammeren på Dansk Varmblods Forårsauktion under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning lørdag den 10. marts, er der flere spændende 3-årige hingstekandidater

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kollektionen til Dansk Varmblods Forårsauktion er tilgængelig med tekst, foto og video, så det er bestemt værd at besøge auktionssiden og studere de ca. 30 heste, der allerede er online HER.

En af de spændende, dressurbetonede unghingste i kollektionen er Flash e. Fürstenball/ Tailormade Temptation. Denne meget charmerende, udtryksfulde, harmoniske og meget velbyggede 3-års hingst deltager i hingstekåringen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flash er meget let at arbejde med og viser sig allerede nu rigtig godt under rytter med god fremadsøgning og stor samarbejdsvilje. Han besidder tre rigtig gode gangarter, hvoraf traven er meget iøjnefaldende med utrolig god balance, takt og bæring.

Han er efter elitehingsten Fürstenball, der kendes for at stemple sine afkom med type, bevægelse, temperament og ridelighed i top.

Desuden er han ud af en særdeles spændende svensk hoppestamme, der har leveret et utal af topheste, og det er samme stamme, der ligger bag en af verdens bedste dressurheste Mistral Højris. Stammen har givet et væld af succesfulde dressurheste, kårede hingste, medaljehopper og succesfulde auktionsføl såsom Dancing Boy og Elitefølauktionens hidtil dyreste hoppeføl Vianna.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen