Auktionsudvalget udvides i begge discipliner

09-05-2024 13:13

Dansk Varmblod laver ændringer i Auktionsudvalget, hvor Ulrik Kristensen dog fortsat er HB-repræsentant. Det sker grundet øget fokus på avlernes mulighed for afsætning 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der skal øget fokus på avlernes muligheder for afsætning via Dansk Varmblods Auktioner. Efter Casper Cassøe Krüth har opsagt sin stilling som direktør, og dermed ikke længere er en del af Auktionsudvalget, er der tænkt nye tanker, og det medfører bl.a., at flere fagpersoner er indbudt til at være en del af udvalget, der dermed bliver udvidet i forhold til tidligere.

Det hidtil siddende udvalg, der bestod af Per Christensen, Allan Bilgrav Christensen og Louise Ringsbo, er alle trådt ud af Auktionsudvalget.

Per og Allan har tilkendegivet, at de gerne fortsat vil supportere, hvis der er behov for det, og det glæder mig naturligvis meget, indleder Ulrik Kristensen, der er Hovedbestyrelsens repræsentant i Auktionsudvalget.

Han fortsætter: – Louise Ringsbo har lagt et enormt stort frivilligt arbejde i Auktionsudvalget, men hun har fået andre administrative opgaver, som en del af sekretariatets administrative team. Det betyder, at hun er er trådt ud af Auktionsudvalget. Sekretariatet assisterer Auktionsudvalget med et team af dygtige medarbejdere bestående af Pia Fjeldsted, June Dideriksen og Louise Ringsbo, som alle er involveret i den administrative og praktiske afvikling af auktionerne suppleret af pressechefen.

Et nyt, stærkt team
I praksis betyder det, at Ulrik Kristensen i denne sæson står i spidsen for et næsten nyt team. Han siger: – Jeg vil benytte lejligheden til at takke de tidligere medlemmer af auktionsudvalget for det store arbejde, de har lagt. Det betyder, at det er let for et nyt team at tage over, hvor de slap tøjlerne, og arbejde videre med forbundets gode auktioner på bedste vis.

Auktionsudvalget er disciplinopdelt i en dressur- og springafdeling; med Ulrik Kristensen som en del af udvalget i begge afdelinger.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressurafdelingen kommer til at bestå af Dansk Varmblods nye direktør Claus Hansen, Christian Springborg, Michael Højgaard og Ulrik Falbe-Hansen.

I springafdelingen er Charlotte Kondrup fortsat i udvalget, og hun bliver suppleret af Annelise Vestergaard og Annika Knudsen Lorentsen.

Det har tidligere været Casper Cassøe Krüth, som har svinget auktionshammeren over de udbudte føl. Auktionsudvalget er i gang med at udarbejde en anden løsning til årets auktioner, og man er overbevist om, at der er en god løsning på vej.

Det er et stort, administrativt arbejde at forberede en velafviklet auktion. Derfor vil der i år, af tidsmæssige årsager, ikke blive afviklet en forårsauktion.

Vi vil lave Elitefølauktionen og Auktion Jylland, som vi plejer, derudover arbejder vi på en efterårsauktion, fortæller Ulrik Kristensen. I forhold til næste sæson er udvalget i gang med at se på muligheder for at have et noget bredere set-up, med flere auktioner på ønskelisten og i planlægningsfasen.

/ Dansk Varmblod

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen