Bachmann brillerede i Frankfurt (video)

14-12-2018 11:34

Blue Hors' berider Daniel Bachmann Andersen har netop sikret sig sejren i den indledende Grand Prix i Festhallen Frankfurt med det unge talent Blue Hors Zepter

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter.

Den danske dressurstald Blue Hors har masser af vind i sine internationale sejl. Efter et formidabelt konkurrenceår er Daniel Bachmann Andersen netop blev udnævnt som årets stjerneskud på dressurhimlen som vinder af P.S.I. Shooting Star Award, og hans internationale makker Blue Hors Zack, der har haft forrygende succes i avl og sport i år, er netop indstillet til KWPN Horse of the Year-prisen.

En af Zacks mest succesfulde afkom i sporten er den tyskavlede vallak Blue Hors Zepter (mf. Wolkentanz II), som Daniel også har høstet international succeser på. Denne ekvipage repræsenterer sammen med Carina Cassøe Krüth og den 15-årige DV-hoppe May-Day Graftebjerg e. Dream of Heidelberg/ Vemmetofte Rainman (opdr. Arne Bjerg-Nielsen) dansk dressur ved det internationale stævne Festhallen Reitturnier i Frankfurt i denne weekend.

14 ryttere af fem forskellige nationaliteter var i formiddag til start i Grand Prixen, hvor danske Hans Christian Matthiesen har været dommer ved E. Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg, der tidligere på året havde international Grand Prix-debut, leverede en solid præstation til 70,174% og sluttede netop udenfor placeringerne.

Danske Daniel Bachmann Andersen var med 10-årige Blue Hors Zepter en af storfavoritterne i startfeltet, der også talte tyske topryttere som Isabell Werth, Kristina Bröring-Sprehe, Jessica von Bredow-Werndl, Hubertus Schmidt og Dorothee Schneider. Den danske ekvipage kunne med en pragtpræstation til 78,543% kalde sig vindere af klassen – og endda med over halvanden procent forspring.

En af kommentatorerne på live-transmissionen via Clipmyhorse er den tidligere internationale Grand Prix-rytter, Heike Kemmer, der efter Daniel og Zepters overbevisende ridt udtalte, at vi her ser en ekvipage, der helt sikkert kommer op at score 80% i Grand Prix næste år.

Klassens resultat.

Daniel Bachmann Andersen er til start i Louisdor Preis-finalen, der er en Grand Prix-serie for 8-10-årige heste, med den blot 8-årige hingst Blue Hors Veneziano e. Vivaldi/ Donnerhall (opdr. Blue Hors). Den indledende Grand Prix er i gang netop nu, og den danske ekvipage har starttid kl. 12:46 og kan ses live på Clipmyhorse.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen