Berider Nikolai Kowalski investerer i fremtiden

25-10-2020 12:24

Marie Helene Rigård Rohleder

Berider og daglig leder af Aalborg Sportsrideklub, Nikolai Kowalski, har købt en stor ejendom ved Tylstrup, hvor Nejst Ridecenter holder til. Her har Nikolai Kowalski og Cecilie Engvik Budimir investeret i en Avant minilæsser, som både er nem og alsidig i brug 

Copyright Ridehesten.com
Nikolai og Cecilie foran deres nye Avant. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste 10 år har berider Nikolai Kowalski arbejdet hos Aalborg Sportsrideklub, hvor han har beriderelever, underviser i rideklubben og privatryttere, uddanner og tilrider heste og meget mere. 

For nylig har han sammen med sin partner Cecilie Engvik Budimir købt en stor hesteejendom ved Tylstrup. Her holder Nejs Ridecenter til, hvor Nejst Rideklub lejer sig ind og driver rideskole. 

– Det skal ses som en fremtidsinvestering. Jeg fortsætter selvfølgelig mit arbejde i Aalborg Sportsrideklub, og jeg er ikke en del af den daglige drift af ridecenteret. Det er Cecilie, som står for pensionærerne og ridecenteret. Men vi har købt ejendommen, fordi det er et dejligt sted med gode faciliteter og en stor grund til, siger Nikolai Kowalski. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det går godt hos Aalborg Sportsrideklub, men som mange andre har de også været berørt af corona-pandemien og de restriktioner, som den har medført. I foråret var rideskolen blandt andet lukket ned ligesom i resten af landet. Heldigvis oplever de stor støtte og opbakning fra medlemmerne og rytterne i klubben, og sammen handler det om at få det bedste ud af den udfordrende tid, som vi står i, fortæller Nikolai Kowalski. 

Hjemme på gården klarer Cecilie Engvik Budimir den daglige drift, og her bruger hun en Avant minilæsser, når hun skal ordne bane, køre hø, tømme mødding og slå græs. Parret har nemlig købt en Avant 760i til ridecenteret. 

– Vi har to Avant minilæssere i Aalborg, så jeg var ikke det mindste i tvivl om, hvad jeg selv ville have. Den er virkelig nem at håndtere og føles meget sikker at køre med. Det er en dejlig lille maskine, som man kan bruge til rigtig mange daglige gøremål på ridecenteret, siger Nikolai Kowalski. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen