Masser at se og opleve på Agromek

01-12-2022 12:27

Trine Askjær-Jørgensen

Der er fuld gang i Agromek-messen, som åbnede i tirsdags og fortsætter frem til i morgen, fredag, i Messecenter Herning. Nordens største messe for landmænd og andre jordbrugere byder på masser af inspiration til både den professionelle såvel som hobbybrugeren – og én af dem, du kan besøge på messen er Avant Danmark

Copyright Ridehesten.com
Jørgen Jensen står klar til Agromek med løvsuger og masser af andre Avant-modeller. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er MCH Messecenter Herning fuld af markredskaber, traktorer og høstmaskiner, kornhåndtering, staldmekanisering, energi, viden og service samt entreprenør, park, vej og anlæg, for årets Agromek-messe finder nemlig sted.

Agromek er stedet for alle, uanset om der er tale om storproduktion, hobbylandbrug eller rideskoledrift. Her finder du alle de smarte og praktiske løsninger, der kan gøre hverdagen lettere – også for hestefolk, rideskoler og hobby landbrug. Og der er intet mindre end 542 stande at besøge.

Derudover afvikles der mange foredrag og aktiviteter i forbindelse med messen. Disse handler i år blandt andet om energi, biogas og fremtidens landbrug.

Kig forbi Avant Danmarks stand
Én af dem, der sædvanen tro er at finde med en stor stand på Agromek i Herning, er Jørgen Jensen fra Sorring Maskinhandel, som er eneimportør af de finske minilæssere af producenten Avant.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Avant Danmark er en stor del af virksomheden Sorring Maskinhandel, hvor de i skrivende stund har importeret denne type minilæsser i snart 30 år og solgt mere end 5.000 læssemaskiner.

På Sorring/Avants stand kan man i disse dage blandt andet se den nye, mobile løvsuger, der bare er et af de i alt 270 redskaber, man kan sætte på Avant-minilæssermodellerne. Er du nysgerrig på, hvordan løvsugeren fungerer, og hvor kraftfuld den er, så kig forbi standen.

Når Jørgen Jensen ikke ses på Agromek, er han at finde i det flotte showroom på hele 3.500 m2 med nye og brugte minilæssere i Låsby. Her kan man se alle modeller og langt størstedelen af de tilhørende redskaber.

Spændende program
Agromek-messen har masser af spændende på programmet. Messen lukker i dag kl. 17, og i morgen fredag er der igen åbent fra kl. 9-17, hvor man kan besøge de mange udstillere eller fordybe sig i nogle af alle de spændende aktiviteter, der er på programmet.

Se de mange aktiviteter, der er på programmet i dag og i morgen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald