Besøg hos Esbjerg og Omegns Rideklub

12-03-2014 07:32

Esbjerg og Omegns Rideklub debuterede som landsstævnearrangør med bravur i starten af februar, og samtidig fik klubben vist deres dejlige, nye ridecenter til gæster og ryttere

Copyright Ridehesten.com

I marts 2013 rykkede Esbjerg og Omegns Rideklub ind i et nyt og topmoderne ridecenter i udkanten af Esbjerg.

Klubbens gamle og nedslidte faciliteter blev eksproprieret af kommunen, der så gav et tilskud på en tredjedel af byggeprisen for et nyt center, og resten af pengene er rejst via en selvejende forening.

- Vi var hængt op på en økonomi, der betød, at vi skulle have så meget som muligt for pengene. Vi har fået en isoleret stald, og så to uisolerede ridehaller. Vi er gået efter at finde materialer, der er gode og holdbare, men så vi samtidig kunne overholde vores budgetter. Grunden til at hallerne ligger som de gør, er med tanke på det sociale liv i klubben. Vi har fået en større sammenhæng mellem de private ryttere og eleverne, fortæller landskabsarkitekt Mette Esbjerg blandt andet til Ridehesten, som var på visit i anledning af klubbens første landsstævne.

I martsnummeret af magasinet Ridehesten kan du læse meget mere om Ersbjerg og Omegns Rideklubs nye og velfungerende ridecenter.

Læs meget mere i magasinet Ridehestens martsnummer.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner