Bliv certificeret under DRF

08-11-2021 18:43

Christine Krogh Frausing
Skribent

Dansk Ride Forbunds certificeringsordning har til formål at skabe en skarp profil af forbundets klubber, så medlemmer og interessenter nemmere kan orientere sig. En certificering indenfor et givent område, er således forbundets blåstempling og anbefaling af rideklubben

Copyright Ridehesten.com
En certificeret klub kan stolt hænge et skilt som dette op. Foto: Ridehesten.com/Christine Krogh Frausing
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange klubber er allerede blevet certificeret under DRF, men der er altid plads til flere. Ridehesten har lavet en række klubportrætter der sætter fokus på, hvad du får hos en certificeret klub, hvor sikkerheden, bæredygtigheden og elevskolen er i højsædet. Du kan finde dem her

Formål med certificering
DRF’s certificeringsordning skal fungere som et stærkt udviklings- og kvalitetssikringsværktøj for klubberne. Opnåelse af en certificering er vidne om, at klubben har tilvejebragt en række sikkerheds- og kvalitetsmæssige handlinger på vegne af klubbens medlemmer, som sikrer, at klubbens drift og forskellige aktiviteter lever op til de fastsatte krav og standarder. En certificering er også en anerkendelse af, at klubben har truffet nogle bevidste valg der, på vegne af medlemmerne, sigter efter at drive en klub/forening på et stærkt demokratisk og åbent grundlag, der leverer aktiviteter af høj kvalitet til medlemmerne.
 
Klubber som er medlem af DRF kan blive certificeret i en eller alle af nedenstående certificeringer:

Sikkerhed
Elevskole
Lærested
Bæredygtighed

Private elevskoler som ikke er medlem af DRF kan blive certificeret i nedenstående certificering:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sikkerhed
Elevskole


Kontakt til Dansk Ride Forbund:
Klubber og ’private’ elevskoler, der ønsker indgå i DRF’s certificeringsordning, kan kontakte DRF via e-mail: klubdrift@rideforbund.dk eller på tlf.: 43 26 28 28.

Herefter vil I blive kontaktet med henblik på planlægning af et opstartsmøde, hvor certificeringsaftalen indgås, og de grundlæggende rammer for god klubdrift og -administration drøftes. Endvidere gennemgås, hvad der jf. certificeringernes krav og standarder skal løftes, udarbejdes og dokumenteres, hvordan arbejdsopgaverne fordeles samt div. deadlines.

// Dansk Ride Forbund

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen