Blue Hors Zack på toppen i Tyskland

22-09-2017 21:48

I en firestjernet Grand Prix Kür gik den danskejede avlsmatador Blue Hors Zack i aften til små 79% med sin faste rytter Daniel Bachmann Andersen

Copyright Ridehesten.com

Under spotlightet på ridestadionet i tyske Darmstadt-Kranichstein gav Daniel Bachmann Andersen og KWPN-hingsten Blue Hors Zack e. Rousseau/ Jazz deres absolut bedste i Grand Prix Kür og scorede imponerende 78,875%, der rakte til en sikker sejr.

Efter ridtet, der med enkelte små fejl stadig giver plads til forbedring, var der live kommentering, og da Daniel fik mikrofonen benyttede han lejligheden til at takke både sin faste groom, Robbie, og landstræneren Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, der var med på sidelinjen.

Det veleksekverede ridt kan ses på Clipmyhorse HER.

Se klassens resultat HER.

Opdatering: Ridehesten.com snakkede med Daniel efter præmieoverrækkelsen, hvor kursen blev sat mod Randbøl. Daniel fortalte, at det ikke er så slet slemt at skulle køre hjem hele natten efter sådan en afslutning på stævnet. Han glæder sig til at kunne give Zack noget mere stævneerfaring på dette niveau, og lægger ikke skjul på, at der stadig er mange ting at forbedre - og det kommer også med erfaringen.

– Vores næste stævne er World Cuppen i Herning, og der skal jeg også have Zacks søn Zepter med i den tostjernede, slutter Daniel fra lastbilen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen