Briterne var ikke til at slå ved EM i military

26-09-2021 16:42

Annika Knudsen Lorentsen

Det lykkedes de dygtige militaryryttere fra Storbritannien at ride sejren hjem i holdkonkurrencen ved EM i military i Schweiz, ligesom de tog sig af alle de individuelle medaljer. Danske Mia Hastrup avancerede yderligere i stillingen i dag og slutter dermed EM som nr. 35

Copyright Ridehesten.com
Nicola Wilson og JL Dublin. Foto: FEI/Richard Juilliart
Nyheden fortsætter efter annoncen

EM i military, som blev afholdt i schweiziske Avenches, er nået til vejs ende og det blev en magtdemonstration fra det britiske ryttere. 

Med flere fejlfrie ridt på springbanen i dag sikrede det britiske hold sig sejren i holdkonkurrencen og dermed kunne de hænge guldmedaljerne ved året EM om halsen. På det britiske hold red Nicola Wilson, Piggy March, Kitty King og Rosalind Canter

Individuelt blev det også de britiske ryttere, der trak det længste strå, idet, at de besatte alle tre pladser på podiet og dermed var det en sand medaljefest for Storbritannien. Her var det to af rytterne fra holdet der besatte guld- og sølvmedaljepladserne, mens det blev en individuel rytter fra Storbritannien, Sarah Bullimore, der tog bronzemdaljen. 

Guldmedaljen blev vundet af Nicola Wilson med JL Dublin, som endte med deres score fra dressuren og dermed kun 20,9 strafpoint. Ekvipagen var fejlfrie både på terræn- og springbanen og på dressurbanen opnåede de 79,13 procent, hvilket udløste de 20,9 strafpoint. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sølvmedaljen blev vundet af Piggy March, som ligeledes kom igennem med strafpointene fra dressuren, som lød på 23,3 strafpoint efter de red til 76,67% i dressuren. 

Copyright Ridehesten.com
Mia Hastrup. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht

Dansker ender som nr. 35
Danske Mia Hastrup gennemførte i dag springbanen med 4 fejl og dermed kunne hun glæde sig over at have gennemført alle discipliner med sin hest Constantin M. Ekvipagen sluttede sammenlagt som nr. 35. 

DV-hesten Commander VG e. Viegaard's Come Back II/Abantos (opdr. M. & B. Kløve-Mogensen) sluttede som nr. 26 med sin litauiske rytter Aistis Vitkauskas, som er bosiddende i Danmark. 

Se resultatet fra den individuelle konkurrence HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald