Campen Auktioner udvider

03-10-2020 13:34

Hannah Duelund Liltoft

Efter lang tids søgen, er det lykkedes Campen Auktioner at få, den drømme lokation i Sønderjylland, som firmaet længe har ønsket.
Med en beliggenhed direkte ud til motorvejen og  i et yderst driftigt område, er dette den perfekte lokation for vores auktionshus, udtaler auktionarius Finn Campen

Copyright Ridehesten.com
Finn Campen i 2018, Equitour, specialbilauktion. Foto: Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fantastisk beliggenhed 
Med en fantastisk beliggenhed i hjertet af det sønderjyske, mener Finn Campen således, at kunne servicere kunderne endnu bedre, og det med stort set alt hvad hjertet begærer. Auktionsfirmaet er kendt for det righoldige udvalg som auktionerne  spænder over. Her findes alt fra landbrugs- og entreprenørmaskiner, biler, motorcykler, både, heste og design møbler, ja kort fortalt næsten alt hvad hjertet begærer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Besøg et anderledes og spændende auktionshus.
Vi er et auktionshus, som både sætter rammerne fysisk for diverse auktioner, men som bestemt også er repræsenteret online. Det betyder at du aldrig går glip af en auktion. Det gælder selvfølgelig også, hvis du er interesseret i at sælge, uagtet om du er privat eller fra erhvervslivet. Det eneste du skal gøre er at klargøre det, som du gerne vil sælge, så det er præsentabelt, og så sørger vi for resten.

Konkursbo, virksomhedsophør m.m.
Vi opererer landet over, og uagtet om det omhandler dødsbo, konkursbo, overskudsvarer eller noget helt fjerde, så vil du også kunne finde attraktive auktioner i vores auktionshus.
Mange er måske af den opfattelse, at auktionsvarer er brugte varer, men den myte må vi aflive. Vi beskæftiger os nemlig ofte med konkursbo, overskudsvarer og virksomheds-ophør, hvilket sagtens kan betyde, at varerne ikke har været i brug.

Info

Aabenraa afdelingen
Aabenraa afdelingen på Egelund 39, har åbent hver onsdag i tidsrummet fra kl. 9.00 - 16.00.
Herudover kan du
kontakte auktionsagent
Christian Olesen,
tlf. 6190 2233 eller mail:co@campenauktioner.dk
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen