Carl Hester faldt af hesten i Aachen - opdateret!

13-08-2015 08:41

EM Aachen - Selv om man er en af verdens mest feterede ryttere og trænere og man rider på en uddannet Grand Prix-hest, så kan det stadig godt gå galt – ved gårsdagens morgentræning kostede en tjeners uheld Carl Hester et fald fra Nip Tuck

Copyright Ridehesten.com
Carl Hester - her på en tidlig skridttur på Uthopia ved EM i Herning 2013.

Den britiske topdressurrytter Carl Hester, som i sine 15 år som aktiv konkurrencerytter ifølge eget udsagn aldrig har haft et godt stævne i tyske Aachen, havde en noget uheldig start på EM, da han under gårsdagens morgentræning havde en uheldig og langt fra planlagt afsidning fra hesten Nip Tuck.

- Det er mit held i Aachen: her til morgen blev jeg færdig med min træning og tog en skridttur rundt på det store græsområde. En tjener tabte en bakke med glas foran os, og da Nip Tuck er en spooky dressurhest, vendte han rundt og alle hans 182 cm (18 hands) landede oven på mig på græsset, fortæller Carl Hester til Horse and Hound og fortsætter:

- Han blev så forskrækket, at han ikke engang orkede at løbe væk, hvilket er heldigt, da han er en smule neurotisk og vi derfor sikkert aldrig havde fanget ham igen. Så jeg har ikke haft den bedste start på ugen.

Carl Hester er ikke den eneste rytter, der har fået en uheldig start på EM i Aachen, da danske Anna Kasprzak umiddelbart efter det indledende dyrlægetjek blev sparket i brystet af en kåd Donnperignon (se mere HER og HER). Begge ryttere er dog klar til start i dag i anden afdeling af Grand Prix’en.

Kilde: Horse and Hound

Hør interview med Carl Hester HER

EM i Aachen

Følg EM live på FEI TV

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen