Cathrine Dufour topper på verdensranglisten

05-07-2017 09:10

Storfavoritten ved dette års DM på Broholm, Cathrine Dufour, topper FEI verdensranglisten som nr. 10

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danmark kan nu prale af at have en dansk dressurrytter med i top ti på verdensranglisten, mens det i det samlede billede giver hele fem danskere i top 50. For den spanske rytter, Servero Jurado Lopez, der rider for Helgstrand Dressage, er der også sket en lille ændring. Isabel Werth har skubbet lidt til Servero, der ellers tidligere lå på en solid syvende plads, så han nu i stedet besætter ottendepladsen

Cathrine Dufour i top ti
På trods af der stadig er lidt vej, før Cathrine Dufour kan skubbe verdensranglistens nr. 1, Isabel Werth af sin førsteplads, så er den talentfulde dressurrytter nu nogle skridt nærmere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den seneste verdensrangliste i dressur viser nemlig, at Cathrine Dufour har indtaget en plads i top ti, mens Agnete Kirk Thinggaard  ligger som nr. 31, efterfulgt af Rikke Svane, der forsvarer sin 34. plads. Anders Dahl ligger nr. 35, og sidst, men ikke mindst Anna kasprzak som nr. 36.

Tysk dominans i dressurens top 3
Verdensranglistens top 3 er stadig besat af de tyske dressurryttere. Isabell Werth er på en sikker førsteplads med Weihegold efterfulgt Kristina Bröring-Spreche på Desperados. Tredjepladsen indtages af Dorothee Schneider og Showtime.

Se verdensranglisten HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen