Championatsfinalerne hos Blue Hors er udskudt

25-09-2020 11:09

Annika Knudsen Lorentsen

Finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste skulle oprindeligt have været afviklet hos Blue Hors i uge 41, men på grund af de gældende COVID-19-restriktioner, har Blue Hors vurderet, at man ikke kan afvikle finalerne på forsvarlig vis, og derfor udskydes finalestævnet

Copyright Ridehesten.com
Fra championatsfinalerne 2019 på Blue Hors. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Der var ikke noget, vi hellere ville, end at afvikle finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste som planlagt, men vi ønsker ikke at gå på kompromis med sikkerheden, og da vi synes, der er for store usikkerheder forbundet med den nuværende situation, vælger vi at udskyde, lyder det fra direktør hos Blue Hors, Ole Magnus Petersen, som fortsætter:

– Vi er, i samråd med DRF, kommet frem til den konklusion, at det kan blive nødvendigt at gentænke set-up’et for at muliggøre en afvikling af finalerne i år, og vi vil i løbet af næste uge se nærmere på, hvordan den endelige løsning skal se ud, afslutter han

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sponsor ærger sig over udsættelse
– Det er brandærgerligt, at vi er nødt til at udskyde finalestævnet, men som jeg ser det, har vi i ridesporten et stort og fælles ansvar for at agere sundhedsmæssigt forsvarligt i den nuværende situation, og derfor kan vi desværre ikke gennemføre som planlagt. Vi krydser fingre for, at det snart bliver muligt at afvikle på en god og sikker måde, udtaler Morten Dueholm Larsen fra Pavo, som er sponsor for championaterne.

Der afventes nu en udmelding fra regeringen om, hvordan tiden efter den 4. oktober kommer til at se ud. Dansk Ride Forbund vil melde ud så snart der er nyt omkring afviklingen af finalerne. 

Copyright Ridehesten.com
Ole Magnus Petersen, som er direktør hos Blue Hors. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing