Charlotte Dujardin er klar til kür-finalen

25-08-2013 11:06

Signe Wiese

Herning har været god ved engelske Charlotte Dujardin indtil nu – hun har vundet bronze med det engelske hold, og fredag vandt hun individuelt guld i Grand Prix Special. Faktisk har hun været i front fra første konkurrencedag

Copyright Ridehesten.com

Charlotte disker op med en særlig lækkerbisken til dressurentusiasterne i dagens finalen – hun vil nemlig ride den kür hun også red ved OL. 

– Jeg har to andre musik-dele jeg kan vælge at bruge, men bruger mit OL-program fordi der er så mange, der har bedt mig om det, fordi de føler at den var noget helt særligt. Jeg har kun redet til musikken tre gange før, så det er ikke fordi den er ”slidt” eller er noget alle har hørt før. Jeg besluttede, at jeg ville prøve den igen – jeg kender musikken godt, Valegro kender den, så jeg vil prøve det igen.

Valegro havde en fridag i går lørdag og fik en velfortjent mini-pause, hvor der var tid til at komme ud på en gåtur og få lidt græs, og Charlotte selv holdte også fridag, og var bl.a. på udflugt til Blue Hors i Randbøl.

I den kommende sæson er det allerede besluttet at det bliver Charlotte Dujardin, der skal konkurrere på Carl Hesters Uthophia. – Jeg er så heldig; For det første fordi Carl lader mig starte Valegro, og for det andet fordi han også lader mig starte Uthopia. Carl (Hester) har ikke lyst til at ride konkurrencer mere og jeg elsker at ride Uthopia, så det er fantastisk for mig, fortæller Charlotte.

Charlotte Dujardin er storfavorit til at vinde kür-finalen, der starter kl. 13.30 på MCH Arena. Der er to danske ekvipager med i dagens finale – Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Digby har starttid kl. 14.00 og Anna Kasprzak og Donnperignon har starttid kl. 14.55. Finalen kan følges LIVE på DR1, der starter deres udsendelse kl. 13.25.

Se startlisten HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner