Chatte med folingsalarmen? Ja, det kan man faktisk

08-02-2022 11:09

Trine Askjær-Jørgensen

Med det nye folingsalarmsystem fra Birth Alarm, som blandt andet bruger hoppens kropsholdning til at vurdere, hvornår den skal fole, kan man få notifikationer direkte på sin smartphone

Copyright Ridehesten.com
Foto: Birth Alarm
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er en spændende og uvis tid, man går imøde, når ens hoppe er i fol. Uanset hvad kan du berolige dig selv og sørge for, at du er klar i tide. 

Birth Alarm er et folingsalarmsystem til heste og ponyer. Alarmen giver besked i tide om den forestående fødsel af føllet og kan også bruges til at holde øje med hestens sundhed. Dette system er unikt, nemt at bruge og samtidig meget hestevenligt.

De smarte sendere på folingsalarmen bruger hoppens bevægelser og kropsholdning til at finde ud af, hvornår hoppen skal fole. Folkene bag Birth Alarm er overbeviste om, at de med denne metode tilbyder den bedste løsning til din hoppe.

Sleep mode
Intet er værre end et system, der giver falske alarmer. Derfor er alle Birth Alarm-systemer udstyret med en speciel "sleep mode"-funktion, som gør, at alarmen kan registrere, om hoppen sover eller er i gang med at fole. Således bliver du kun advaret, når det rent faktisk er nødvendigt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Drevet af forskning og innovation
Siden 1992 har Birth Alarm konstant investeret i forskning i hestes adfærd. Som resultat deraf har de udviklet en smartsensor-teknologi, som registrerer hestens kropsholdning og identificerer afvigelser. Denne sensor kan sættes fast på både en anti-rulle-gjord og en grime.

Birth Alarm tilbyder forskellige løsninger i forhold til at modtage notifikationer. Måske du gerne vil have en fastmonteret modtager i dit hjem, eller måske du hellere vil modtage en SMS-besked? Du vælger helt selv, hvad der fungerer bedst for dig.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Birth Alarm

Chatte med folingsalarmen
Den nyeste model af folingsalarmer, Premium Plus, er et system til ultimativ overvågning og med omfattende muligheder. Denne model kan styres fuldstændig fra din smartphone via den gratis Telegram app. Telegram gør det også muligt for flere mennesker at være del af en gruppe. På den måde vil alle i gruppen modtage alarmer og statusbeskeder fra folingsalarmen.

Birth Alarm Premium Plus

  • Notifikationer via gratis app
  • Adskillige brugere
  • SIM-kort med 5 års kredit
  • Sleep mode-funktion
  • Kan sættes fast på grime eller anti-rulle-gjord (sælges separat)

Læs mere om vejledende udsalgspris mv. på www.birthalarm.com

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald