Cristian Tudela Ruiz ny hos Blue Hors

29-03-2019 15:11

Den tidligere Helgstrand-rytter Cristian Tudela Ruiz er ny i Blue Hors’ team af ryttere og vil ved åbent hus i morgen for første gang fremvise en Blue Hors-hingst

Copyright Ridehesten.com
Cristian Tudela Ruiz.

Den knap 28 år gamle Cristian Tudela Ruiz er uddannet i Spanien og har allerede været bosat i Danmark i nogle år sammen med sin hustru og datter, da parret senest har arbejdet hos Helgstrand Dressage.

– Cristian er en ambitiøs og flittig ung mand med en god grunduddannelse i Spanien. Han står for solid og korrekt grundridning og sætter både ære og stolthed i at gøre det ordentligt. Han repræsenterer nutidens ridning og passer rigtig godt ind i vores koncept med at arbejde på hestens præmisser, fortæller sportschef Ulrik Gersdorf Sørensen.

Han fortæller, at Cristian kommer til at stå for kandidaterne eller ”ungdomsskolen”; altså de yngre, talentfulde heste, som skal læres op. Derudover har Cristian et par ældre heste, som han kan komme ud at starte stævner på. Ulrik beskriver Cristian som god til at analysere og læse hestene, og så finder han det meget tiltalende, at Cristian viser en stolthed i at tage hestene som individualister.

– Allerede i morgen kan vores gæster ved åbent hus-arrangementet opleve Cristian Tudela Ruiz i opvisningshallen, når han bl.a. skal fremvise 3-års hingsten Blue Hors Livius, slutter Ulrik.

/Blue Hors.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner