Cyrano Ask-afkom i top i Billund

29-05-2023 09:05

Annika Knudsen Lorentsen

I går var springrytterne også i aktion hos Billund Sportsrideklub, hvor der var Pavo og Dansk Ride Forbunds championatskvalifikation i springning. Tre heste blev udnævnt som de gladeste

Copyright Ridehesten.com
Sille Aakerblad med Cybell. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det nye format for Pavo og Dansk Ride Forbunds championat i springning betyder, at det i kvalifikationerne gælder om at ride fejlfrie runder. For at kvalificere sig til finalen, der afholdes hos Stutteri Ask til august, skal man ride to fejlfrie runder ved kvalifikationerne. 

I går var der kvalifikation hos Billund Sportsrideklub, og her blev der leveret 41 nulrunder fordelt på de tre årgange; 4-, 5- og 6-års. 

Hos 4-års hestene var der 32 starter, og her lykkedes det de 18 at ride fejlfrit på banen. Blandt de deltagende blev Cybell e. Cyrano Ask/ Numero Uno (opdr. Lars Bak) kåret som den gladeste hest i årgangen. Hun blev flot fremvist af Sille Aakerblad. 

Copyright Ridehesten.com
Helena Reidel Mygdam med Finest Selection H.T.W. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I kvalifikationen for 5-års heste, var der 25 starter, hvoraf de 10 lykkedes med at ride fejlfrit. Gladeste hest i denne årgang blev Finest Selection H.T.W. e. Favorit Ask/ Casir Ask (opdr. Lykke Harms), som blev redet af Helena Reidel Mygdam. 

Den sidste kvalifikation var for de 6-årige heste, og her var hele 13 af de 19 starter fejlfrie, og den gladeste hest blev Coeúr de Dór e. Cyrano Ask/ Carmague (opdr. Topsport ApS), som blev fremvist af Gitte Dahl. Dermed var to ud af de tre gladeste heste efter hingsten Cyrano Ask. 

Se alle resultater fra Billund. 

Copyright Ridehesten.com
Gitte Dahl med Coeúr de Dór. Foto: Privat
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner