Dagens auktionshest: CC Contador

20-02-2017 13:34

Dansk Varmblods Forårsauktion løber af stabelen den 11. marts under hingstekåringen og Herning Horse Show og byder på en flottere og større kollektion end nogen sinde tidligere. Vi præsenterer her dagens auktionshest

Copyright Ridehesten.com

Endnu et stjerneskud fra Carsten Carstensens fremragende avl. CC Contador er en unghingst med international klasse. Han er energisk og opmærksom, en fornøjelse at arbejde med og har ubegrænset springkapacitet i kraft af sin teknik, forsigtighed og hurtighed.

Med avlslinjen Contendro I – Diamant de Semilly – Quidam de Revel – Nimmerdor er CC Contador slet ikke til at komme uden om i moderne springhesteavl; hoppestammen er en af de mest succesfulde i dansk springhesteavl! Hans mor Diana er selv sølvmedaljehoppe og helsøster til hingsten Diamant de Revel, der lige nu topper det danske indeks for springhingste. Diana er mor til de kårede hingste Hattrick og Casanova samt S-springhesten Handybeat. Mor, mormor, oldemor og deres søstre er til sammen mødre til et hav af succesfulde springheste, hvoraf flere har international succes og mange er højt kårede.

Se hele kollektionen HER.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing