Dagens auktionshest: Duffy

21-02-2017 19:34

Dansk Varmblods Forårsauktion løber af stabelen den 11. marts under hingstekåringen og Herning Horse Show og byder på en flottere og større kollektion end nogen sinde tidligere. Vi præsenterer her dagens auktionshest

Copyright Ridehesten.com

Endnu engang kan vi tale om en sjældent udbudt vare og en hoppe, der har en potential stor fremtid i sport såvel som avl. Duffy er en udtryksfuld, særdeles velgående og velfungerende, ung dressurhest med en lys fremtid og et massivt bagkatalog.

Faren UNO Don Diego såvel som moren Søbakkehus Kamilja er S-heste i dressur. Moren, der er elitehoppe og efter Grand Prix- og guldmedaljehingsten Milan, er også mor til guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy, der er efter UNO Don Diego-sønnen ERA Dancing Hit og altså meget nært beslægtet med Duffy. Blandt et utal af meget succesfulde sportsheste fra denne hoppestamme er OL-dressurhesten Lucky Star samt den tidligere danmarksmester i dressur Fitou L.

Duffy gik sadelkåring til over 800 point sidste år og fik tildelt bronze ved eliteskuet. Desuden har hun allerede produceret 4 embryo føl i alt.

Se hele kollektionen HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner