Danmark har nu seks ryttere med i top 50

05-09-2017 09:20

Europamesterskaberne i Göteborg har ændret stillingen i top tre, men også for de danske ryttere er der sket nogle ændringer, vi har nemlig fået endnu en rytter med i top 50

Copyright Ridehesten.com
Sølv til Danmark ved EM: fra v. Kimi Nielsen, Anna Kasprzak, Cathrine Dufour, Anna Zibrandtsen og Agnete Kirk Thinggaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Isabell Werth er stadig urørlig og på trods af skarp konkurrence fra Sönke Rothenberger ved Europamesterskaberne i Göteborg, er der stadig et stykke op til dressurdronningen, der ligger solidt placeret som verdensranglistens nr. 1.

Sönke Rothenberger viste dog overlegen styrke, og imponerede både dommere og publikum, da han og Cosmo red på banen ved dette års EM. Sönke Rothenberger, der tidligere lå som nr. 5 på verdensranglisten, placerer sig nu lige bag Isabell Werth som nr. 2. Dermed er amerikanske Laura Graves og Verdades henset til en placering som nr. 3 på verdensranglisten.

Danmark har endnu en rytter med i top 50
For Danmark er der også sket nogle ændringer efter EM i Göteborg. Danmark tog Holdsølv, mens Cathrine Dufour imponerede med hele tre medaljer. Cathrine og Cassidy beholder plads som nr. 7 i verden, mens Anna Kasprzak ligger som nr. 22. Så har Anna Zibrandtsen taget et stort spring på verdensranglisten, hvor hun tidligere lå som nr. 276 til nu en placering som nr. 31. Det sker efter ekvipagen dansede ved Europamesterskaberne. Agnete Kirk Thinggaard ligger nr. 34, mens Rikke Svane er nr. 37 og  Anders Dahl som nr. 45.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand berider Severo Jurado Lopez går fra en plads som nr. 32 til en placering som nr. 28, mens den dansk-amerikanske dressurrytter Charlotte Jorst rykker op som nr. 48.

Se hele verdensranglisten HER

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner