Tophingst i stald hos Werndl

24-03-2024 13:47

Jessica von Bredow-Werndl kan nu byde en ny hest velkommen i stalden. Hesten, Del Sogno, er både godkendt avlshingst og har tidligere deltaget ved UVM som 4-års 

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl har indgået et samarbejde med Sönke Rothenberger, og nu kommer en ny tophest til at forsætte sin uddnannelse under Werndl. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tyske dressurrytter Jessica von Bredow-Werndl offentliggjorde her i weekenden på sin Instagramprofil, at hun kunne byde velkommen til en ny tophest i stalden.

Her beskriver Werndl, at hun har indgået et nyt samarbejde med Sönke Rothenberger om den 5-årige hingst Del Sogno e. Dante's Junior/ Lauries Crusador. 

Den 5-årige hingst blev i 2021 godkendt avlshingst ved hingstekåringen i Westfalen, og har i løbet af sin uddannelse været redet af både Anna-Giulia Savic og Philly Roberts. Roberts red ligeledes den dengang 4-årige hingst til i 4-års klassen, der blev afviklet i forbindelse med ungehesteverdensmesterskabet i Ermelo i 2023, hvor de sluttede som nr. 8. 

Copyright Ridehesten.com
Del Sogno her under Philly Roberts. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sit Instagramopslag fortæller Werndl, at hun glæder sig meget over det nye samarbejde og til at byde den smukke hingst velkommen i stalden: 

– Jeg er meget glad for vores nye tilføjelse og samarbejdet med Sönke Rothenberger, der har betroet mig denne lille charmetrold til den videre træning. 

Se Instagramopslaget herunder: 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner