De danske dressurryttere er klar til EM

15-08-2017 15:47

EM er lige rundt om hjørnet og medaljechancerne lever i den grad i år. I den forbindelse har vi taget en snak med Anna Kasprzak, Cathrine Dufour, Agnete Kirk Thinggaard og Anna Zibrandtsen om forberedelserne op til og under det store stævne

Copyright Ridehesten.com

Det bliver ren girl-power når det danske senior landshold i dressur snart vender næsen mod EM i Göteborg. 2 x Anna, Agnete og Cathrine er i den grad klar til at forsvare de danske farver, når de om præcis en uge skyder holdkonkurrencen igang. Allerede på lørdag ankommer rytterne sammen med deres heste, mens der søndag eftermiddag er vettjek.

Det er et relativt ungt hold, som Danmark sender afsted, men deres rutine er ikke til at tage fejl af, hvor de tre af dem deltog ved OL i Rio sidste år. 

Vi kender dem egentlig ganske godt de fleste af os, men der er altid plads til at lære mere om dem. I den forbindelse har vi på Ridehesten.com taget en snak med alle fire piger, hvor de hver især har fortalt om forberedelserne op til mesterskabet og løftet sløret for om deres heste har nogle specielle vaner eller finurligheder under stævner. 

Nysgerrig? Så følg med her på Ridehesten.com, hvor vi fra i morgen og frem til lørdag, hver dag bringer et mini-portræt af de fire ryttere. 

Se deltagerlisterne for dressurrytterne HER og programmet for stævnet HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen