Danmark med 4 fejl inden anden runde

24-05-2013 15:28

First Grand Prix - Danmark er med i topkampen ved Furusiyya FEI Nations Cup præsentret af Coral Reef Ranch - med fire fejl ligger danskerne på en foreløbig andenplads

Det var en meget tilfreds dansk landstræner Ridehesten talte med efter første runde af nationscuppen i Bernstorffsparken. Lars Nørgaard Petersen kunne med god ret rose "sine" ryttere efter et "job well done" i første runde, hvor Andreas Schou lagde ud med en runde med fire fejl på Allerdings - det store plankespring stod lidt i vejen for ekvipagen. 

- Kim Kristensen havde egentlig en god runde, hvor hans hest sprang godt, forklarede Lars, men Kim og Kamila fik 12 fejl, så der blev noget pres på de to sidste danskere. Thomas Velin og Chopin van Het Moleneind viste stor styrke, da de leverede en sikker, fejlfri runde. Thomas Sandgaard og Amarone gjorde dem kunsten efter også Amarone virkede som om banen var en helt overkommelig opgave.

Det var ikke tilfældet for alle, og banen gav fejl flere steder, især dog på den store trekombination placeret godt 22 meter efter vandgraven. - Banen har en helt tilpas sværhedsgrad, kommenterede landstræneren, der med spænding ser frem mod anden runde.

Holland er i front med 0 fejl foran Danmark med 4, Frankrig og Polen har 8 Sverige der fører anden division har 9 fejl Belgien og England har 12 mens Schweiz har 13 fejl.

Links

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen