Danmark vinder holdkonkurrencen i Belgien

24-04-2021 21:18

De danske pararyttere leverede i dag den ene pragtpræsentation efter den anden, som resulterede i at de trak fra hollænderne og vandt holdkonkurrencen. Landstræner Astrid Gemal fortæller at hun er stolt af at rytterne kan præstere på så højt et niveau efter en lang pause

Copyright Ridehesten.com
Paraholdet bestående fra venstre side af: Susanne Jensby Sunesen, Line Thorning Jørgensen, Katrine Kristensen og Tobias Thorning Jørgensen. Foto: Annette Bruun Jensen

De danske pararyttere er lige nu i belgiske Waregem, hvor de er til start ved det trestjernede stævne. De lagde godt fra land i går i holdkonkurrencen som man kan læse mere om HER og i dag fuldførte de arbejdet. 

Holdet bestående af Katrine Kristensen med Welldone Dallas e. Weltmeyer/Lauries Crusador Xx (opdr. Tine og Jens Daigaard),  Tobias Thorning Jørgensen med Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit/Windsor (opdr. Hanne Andreasen), Susanne Jensby Sunesen med Leeds e. Leandro/Fanal Prydsholm (opdr. Stutteri Thy ved Helmer Sunesen) og  Line Thorning Jørgensen på Højgaardens Zackzimo DWB e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Højgaardens Heste) trak i dagens konkurrencer fra det hollandske hold, som de ellers lå meget tæt med i går. Med samlet 446,16% vandt danskerne foran hollænderne med 443,87% og belgierne med 430,84%.

Individuelt var både Katrine Kristensen, Tobias Thorning Jørgensen og Susanne Jensby Sunesen helt i særklasse, da de vandt i hver deres grad med henholdsvis 72,35%, 79,02% og 72,00%.

Landstræner for pararytterne Astrid Gemal fortæller fra Belgien at glæden i landsholdslejren ikke er til at tage fejl af. 

– Vi er simpelthen så glade. Vi har brugt tiden med corona på at træne, så det er helt fantastisk at komme afsted og at det så bærer frugt. Alle rytterne har haft nogle rigtig gode ture, hvor de lagde godt fra land i går og fulgt det godt op i dag, så vi kunne trække fra hollænderne. Det var helt efter planen og vores gameplan holdt fuldstændig, fortæller Astrid. 

Se resultatet af Nations Cup HER og alle resultater HER

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev