Dansk militarysucces i Kalundborg

14-06-2016 09:32

I weekenden blev der afholdt Kalundborg Horse Event, og her var mange danske militaryryttere til start og det med stor succes

Copyright Ridehesten.com
Ole Bay Jensen med Harry Potter

Det blev blandt andet til en flot andenplads for danske Ole Bay Jensen med Harry Potter e. Heartbeat/Askar X i CCI2*. I samme klasse blev yderligere to danskere placeret, det var Tobias Jørgensen med Prios’s Cabbo på en fjerdeplads samt Peter T. Flarup med Caramelle e. Carson Ask/Temole Wind XX, som kom ind på en femteplads.

Endnu tre danskere var placerede i klassen CCI1* hvor Anna Bjørn med Cts Twin Peaks blev nummer tre, Vagn Jepsen med Rankegaards Beloki e. Come Back II/Lucky Light blev nummer fire og femtepladsen gik til Vivan Rysling med Diva de Vision.

Det blev desuden også til en yderligere placering for danske Peter T. Flarup der med hesten Comtesse e. Come Back II/Diamond blev nummer fire i CIC2*.

I CNC100-klassen var danskerne stort repræsenteret, selvom klassen blev vundet af en finsk rytter satte danskerne sig på resten af top ti. Her blev Hanne Wind Ramsgaard med Quidditch H nummer to i klassen og Marie Juul med Guarionex e. Guinness/Maraton blev nummer tre i klassen.

En enkelt ponyklasse blev også afholdt ved stævnet i Kalundborg, og her formåede ponyrytter Louise Dyhr Andreasen at vinde CNCP1*. Desuden lykkedes det Julie Müller at kvalificere sig til EM for ponyer med hesten Sissi Dk Tento. Julie blev nummer otte i CCIP2* og er lige nu eneste danske ponyrytter der har opnået denne kvalifikation.  

Se alle resultaterne her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen