Dansk Varmblod sadler op til en stor oplevelse

02-03-2024 09:57

Der er ikke længe til, at Dansk Varmblods Hingstekåring med meget mere, der finder sted i MCH Herning i begyndelsen af marts, begynder. Der bliver sadlet op til store oplevelser for hesteinteresserede og ridesportsentusiaster i de fem dage, eventet strækker sig over

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning afvikles i år for 44. gang. For de, der har fulgt eventet gennem flere år, bliver det genkendelsens glæde, krydret med mange nye oplevelser. Dansk Varmblod inviterer til en hesteoplevelse af de helt særlige fra den 6. – 10. marts.
 

Alle haller i brug
Alle messehaller i MCH kommer i brug, når Dansk Varmblod afvikler den årlige Hingstekåring med internationale konkurrencer, gallashows, Ung-hestechampionat og messen Hest & Rytter. Hvert år valfarter godt 60.000 entusiaster til Herning i marts for at opleve det, som er noget helt særligt; avl og sport smelter sammen over fem dage med et intens og underholdende program, som gør Hingstekåringen til et af Europas største heste-arrangementer, og det største af sin art i verden.

Dansk Varmblods engagerede team af frivillige og ansatte arbejder benhårdt på at gøre eventet til en helt særlig oplevelse for alle.
Og årets tema i gallashowet fredag og lørdag aften skal nok give anledning til flotte kostumer, medrivende musik og spektakulære mindeværdige opvisninger, når showudvalget inviterer til Movie Klip.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Avl og sport i fem dage
For de springinteresserede er der en stor CSI3* springklasse inde i Jyske Bank Boxen torsdag og fredag samt Stutteri Ask Grand Prix lørdag middag.
Rejsen til OL i Paris starter i Herning for de danske dressurlandsholdsryttere. De mødes for første gang siden EM sidste sommer ved samme stævne. Det sker i ECCO Five Star Dressage fredag og lørdag eftermiddag.
Publikum kan se frem til at opleve godt 900 heste fordelt på de tre arenaer; Jyske Bank Boxen, KRAFFT Arena i Hal M og Dansk Hesteforsikring Arena i Hal E.
Den afsluttende kåring og præmieringen af de unge hingste sker søndag, hvor hele kåringsarrangementet afsluttes med afsløringen af, hvem der får den ærefulde titel af Årets Hingst 2024.
 
220 udstillere på Hest & Rytter

Messen Hest & Rytter må alle hesteinteresserede bare ikke gå glip af. Der er fem store haller fyldt til randen med alverdens rideudstyr i alle prisklasser.
Inde i hal L og M er der staldinventar, trailere, biler, foder med mere. Og i hal H er der konkurrencer for beslagsmede.
Godt 220 udstillere er at finde på messen i år.
 
Gå på opdagelse i hele det forunderlige og fantastiske univers, som du kan opleve under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning via hjemmesiderne:

www.dvherning.dk
www.hestogrytter.dk

Equipe kan man se tidsplaner for kåring, Unghestechampionat og konkurrenceklasser samt start- og resultatlister.

/Dansk Varmblod

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen