Masser af tv fra Herning

23-08-2013 22:13

DR 1 sender 26 timers tv fra ECCO FEI European Championships og der transmitteres fra Herning i 15 lande. Den lokale tv-station TV Midt-Vest har også fulgt begivenhederne tæt

Her kan man bl.a. se et interview med HKH prinsese Benedikte, prinsesse Nathalie, Bo Bak Andersen og nogle af de mange frivillige hjælpere, som knokler for at gøre EM til en succes. Og så kan man komme på besøg i en funklende ny hestetransporter.

- Det hjælper, når man lige kommer ind på banen og publikum klapper og løfter en. Det har man ikke prøvet før, fordi vi ikke har redet på hjemmebane tidligere. Jeg er lidt sur på mig selv. Digby prøvede alt hvad han kunne, men han var træt, erkendte prinsesse Nathalie efter sit ridt i dagens Special, hvor publikum bød hende velkommen med taktfaste klapsalver. 

EM i Herning skaber nogle fantastiske rammer for ryttere og heste, og de har kvitteret ved at vise sport på så højt niveau, som aldrig tidligere. Europamesterskabet har udviklet sig til en fest med hesten i centrum. Og i dag blev der spillet på hele følelsesregisteret hos dressurrytterne til pressemødet og hos både ryttere og publikum ved de stemningsfulde præmieoverrækkelser på para-dressurbanen, hvor Stina Tange og Line Kongensgaard sikrede dansk medaljehøst med to bronzemedaljer.

I dette klip fra TV Midt-Vest kan man få et indtryk af stemningen ved EM.

 
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing