Dansk Varmblodsvallak gør det godt i USA (video)

18-02-2022 14:29

Annika Knudsen Lorentsen

Holsteins Bacardi D Balou er en af de Dansk Varmblodsheste, som danske Sophia Studd, der er bosat i USA, har købt i Danmark. Sammen har de opnået mange flotte resultater, og fornyligt havde de debut i 140 cm Grand Prix, mens de i går blev placeret i en 135 cm-klasse

Copyright Ridehesten.com
Sophia Studd med Holsteins Bacardi D Balou. Foto: Sportsfot
Nyheden fortsætter efter annoncen

For omkring tre uger siden havde den 8-årige Dansk Varmblodsvallakken Holsteins Bacardi D Balou e. Balou du Rouet/ Kermo's White Talisman (opdr. Familien Holstein) debut i 140 cm Grand Prix, hvor han med Sophia Studd i sadlen blev placeret som nr. 6 efter en flot fejlfri runde. 

Copyright Ridehesten.com
Sophia Studd med Holsteins Bacardi D Balou. Foto: Sportsfot

Sophia er dansk, men bosat i USA, og hun har flere Dansk Varmblodsheste i stalden, herunder Holsteins Bacardi D Balou og Holsteins Matina. Sidstnævnte har hun redet til og med 150 cm-klasser på. Holsteins Bacardi D Balou ejer familien Studd halvdelen af, mens avlerne René og Lena Holstein fortsat ejer den anden halvdel.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går havde Sophia endnu engang succes på en af sine danske heste, da hun med Bacardi D Balou red fejlfrit i 135 cm og opnåede en flot placering som nr. 7 ud af 43 ekvipager. 

Tilbage i januar 2021 bragte vi i magasinet Ridehesten et portræt af Sophia Studd, som drømmer om at ride OL i Paris 2024. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen