Danske Caroline er Nordisk Mester (video)

30-06-2019 13:31

Annika Knudsen Lorentsen

Endelig blev det til en individuel guldmedalje til Danmark på springbanen ved Agria Nordic Baltic Championships, for her vandt Caroline Amalie Bak Attermann efter seks runder

De danske kategori 2 ponyer og deres dygtige ryttere har hele ugen redet super godt og de vandt da også guld for hold. I dag skulle de individuelle medaljer fordeles og det endte med at to danske piger skulle ud i en omspringning om guld og sølv.

Line Busk Heltborg på Gogo M var første rytter i omspringning og hun red virkelig stærkt. Desværre for hende faldt der to bomme ned undervejs. Caroline Amalie Bak Attermann på Forrests Fame And Fortune havde derfor knap så stort et pres på sine skuldre, for der var plads til et nedslag og så ville guldet stadig være deres. Caroline red sikkert rundt og sluttede af med en flot nulrunde og dermed var guldmedaljen i hus.

Copyright Ridehesten.com
To glade medaljepiger. Til venstre Caroline Amalie Bak Attermann og til højre Line Busk Heltborg.

Line Busk Heltborg vandt sidste år Nordisk Mesterskab i Norge, men i år måtte hun nøjes med en virkelig flot andenplads og sølvet. Årets Nordiske Mester for kategori 2 ponyer blev altså en meget glad Caroline, hør hende fortælle om oplevelsen i videoen nedenfor.

Se resultatet fra klassen her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen